Gruppdynamik

DET FINNS INGEN KONFLIKT SOM INTE KAN LÖSAS FREDLIGT

Många uppdrag handlar om grupper som är nya, vill utvecklas eller har hamnat i svårigheter. Det kan vara personalgrupper, studenter i undervisning eller insatser i organisationer. Min spetskompetens handlar om att kunna skapa ett gruppklimat som främjar den process deltagarna befinner sig i eller har framför sig. Som att medvetet bygga upp trygghet i gruppen eller att på kort tid lära känna varandra på ett lättsamt men meningsfullt sätt.

gruppdyn03

Det innefattar fördjupad självkännedom, balans öppenhet/integritet, spontanitet, diskussion, utveckling och ha kul samtidigt. Mina verktyg hjälper till att skapa överblick, få igång energi och kunskap om sociometri – hur strukturerna och resurserna ser ut i gruppen.

Jag har bland annat 2005-2023 haft uppdrag för universitetet i Umeå. De har anlitat mig då de har startat nya psykoterapi-utbildningar och jag har uppskattats för min insats med att få studentgrupperna att komma igång med den enskilda och gemensamma utvecklingsprocess utbildningen innebär. Det handlar om att under några timmar i starten lära känna varandra och öka modet till verkliga möten.

Ref: Eva  Johansson-Lönnqvist joneva71@hotmail.com
och
Ylva Semelius ylva.semelius@icloud.com

För mer information eller offert, se kontaktuppgifter i panelen t.h.

 

Att ta hand om sitt inre växande – ett livsviktigt och glädjefyllt beslut.